Over ons

Wie zijn Realtime Solutions?

Over Realtime Solutions 

 

Realtime Solutions is het bedrijf achter Warehouse-Online. 

Al sinds 2005 helpt Realtime Solutions productiebedrijven, logistieke dienstverleners, handelsbedrijven en E-Commerce organisaties met het bedienen van hun klanten. Dit doen we door te doen waar we goed in zijn, namelijk het verbeteren van logistieke processen door middel van onze standaard software. Binnen ons bedrijf staat ontplooiing en plezier hoog in het vaandel. We doen wat we doen omdat we het leuk vinden, en dit is te merken aan onze werkwijze. 

Onze werknemers krijgen ruime kansen en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Voor onze klanten proberen wij altijd met een vernieuwende blik naar hun specifieke processen te kijken om deze zo goed mogelijk te optimaliseren.  Ons product Warehouse-Online bestaat uit gebruiksklare, schaalbare en flexibele functionaliteit waarmee bedrijven en professionals een hoger rendement kunnen behalen met hun voorraad en klanten beter kunnen bedienen.

Maatschappelijk dragen wij graag ons steentje bij door Warehouse-Online beschikbaar te stellen aan instellingen zoals Stichting Babyspullen.

Realtime Solutions is hard op weg om een van de meest toonaangevende bedrijven te worden voor standaard WMS voorraadbeheer vraagstukken.

 

Onze werkwijze

Binnen ons bedrijf staat ontplooiing en plezier hoog in het vaandel. We doen wat we doen omdat we het leuk vinden, en dit is te merken aan onze werkwijze. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze werknemers altijd de kans te bieden om zichzelf te ontplooien.

Nederland telt meer dan 100.000 webshops en verwacht wordt dat dit aantal fors blijft toenemen de komende jaren. 

De meest succesvolle webshops hebben niet alleen hun front-end maar ook hun back-end goed voor elkaar. Met name de webshops die fysieke producten verkopen kunnen meer marge overhouden als hun logistieke processen efficient en effectief zijn ingericht.

Wij willen de markt zo breed mogelijk kunnen voorzien, daarom is het Warehouse - Online in twee type versies te splitsen. De smartphone-applicatie is gericht op de kleinere/startende markt zoals webshophouders of kleinere magazijnen. Door de webshops op de juiste manier te begeleiden met hun logistieke optimalisatie wordt een succesvolle en duurzame relatie opgebouwd. Binnen Realtime Solutions staat het bedienen van ieder formaat klant centraal.

Wanneer u gebruik wilt maken van meer mogelijkheden kunt u overschakelen naar professional scanning. Het is echter ook mogelijk hier meteen van start mee te gaan als uw bedrijf daar gereed voor is. Door gebruik van professionele scanners zijn er meer mogelijkheden. Hierbij is het mogelijk om modulair de functies die voor u benodigd zijn uit te kiezen waardoor u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Hierdoor groeit uw Warehouse - Online met uw bedrijf mee!

Realtime Solutions is hard op weg om een van de meest toonaangevende bedrijven te worden op het gebied van logistieke E-Commerce oplossingen.